14+15 september

Amersfoort

DANK DANK DANK

INTO THE WOODS! Negenmaal dank voor jullie gretig genot! We knijpen er heel even tussenuit en zien jullie weer op de werf met de ADE Weekender!

Vrijdag

Aphrodite
Atlas
Black Dynamite Soundsystem
Cadans
Carista
Deep Filip
Denis Horvat
DJ Tennis
Franca
Fresku
Gallowstreet
Genii (live)
Grizzly
Hausmagger
Jake The Rapper
Jan Oberlaender
Joy Orbison
Kevin de Vries
Krul
Layton Giordani
Mamihlapinatapai
Marvin & Guy
Nickodemus
Noraj Cue
Ø [PHASE]
Octo Octa (live)
Or:la
Orpheu the Wizard
Otzeki
Perc
Philipp Fein
Three Little Clouds
Tommi
Umeme
Will Oirson & Lucky Done Gone

Zaterdag

Âme live
Ammar 808
AnD
Andreas Ramos
Antigone
Awanto3
Brass Rave Unit
Bruxas
Colin Benders
Daes
Denis Sulta
Don Ramon
Hyan
Jasper Wolff & Maarten Mittendorff
Jaya the Cat
Joep Mencke
Lövestad (live)
Mauskovic Dance Band
Mistehan
Nachtbraker
Palms Trax
Parallells
Pasci
Patula
Pete Philly
Remco Beekwilder
San Marco
Stranger
T. Raumschmiere
The Drifter
Tien Son
Titia
Tommi
Valentino
Woo York (live)
Yallah! Yallah!
Young Marco

Informatie

Tickets

Vervoer

Over Into the Woods

De kleine lettertjes

Ik kan mijn ticket niet vinden

Geen stress, dit kan super makkelijk gefixt worden. Het kan zijn dat je je ticket nog niet hebt gepersonaliseerd. Zoek in je mail naar ‘Paylogic’ naar het ticket of de personalisatiemail. Na personalisatie ontvang je het ticket. Mocht je hem dan nog niet vinden, neem dan even contact op met Paylogic.

Naam op je kaart veranderen

Mocht na het personaliseren blijken dat een andere vriend mee gaat, dan kan je de naam wijzigen via Ticket Transfer. Hiervoor wordt € 5,- aan servicekosten gevraagd. Dat is om te ontmoedigen dat onze tickets massaal worden opgekocht, met als doel om door te verkopen. Een naam wijzigen kan via Paylogic.

Doorverkopen van je kaart

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je niet meer naar het festival kan. De enige manier om je kaart door te verkopen is via TicketSwap. Bij TicketSwap wordt het verkochte ticket vervangen door een geheel nieuw ticket waardoor de koper zeker is van een geldig toegangsbewijs. De naam op het ticket wordt hierbij ook aangepast. De verkoopprijs mag maximaal 120% zijn, zodat commerciële handelaren buiten spel worden gezet.

Personaliseren van tickets

De kaarten voor Into the Woods zijn erg gewild, wat het aantrekkelijk maakt voor zwarthandelaren. Door het personaliseren van kaarten wordt het lastiger om kaarten op te kopen en te verkopen voor woekerwinsten. Bij de entree van Into the Woods wordt er om je ID gevraagd, dus zorg dat je deze meeneemt en de juiste naam op de kaart staat. Ticketswap heeft personalisatie geactiveerd dus als iemand 2 tickets koopt wordt om extra gegevens gevraagd.

Ik heb tickets gekocht, maar nog niet ontvangen?

Je ontvangt je tickets nadat je ze hebt gepersonaliseerd. Voor elke kaart vragen we je de naam en het mailadres van de bezoeker in te vullen. Nadat dit is gebeurd ontvang je de gepersonaliseerde kaarten.

Ticket printen of digitaal

Je ticket kan vanaf je mobiel worden gescand, dus printen is overbodig. Scheelt bomen!

Weekendtickets zijn door één persoon te gebruiken

Het weekendticket geldt voor twee dagen. Het kan niet los gebruikt worden door twee verschillende mensen op de afzonderlijke dagen. Bij binnenkomst krijg je een uniek bandje waarmee je de volgende dag ook naar binnen kan. Dit bandje kan niet worden overgedragen.

Into the Woods festival is volledig uitverkocht

Alle tickets zijn volledig uitverkocht. Helaas worden deze tickets door listige geldwolven verkocht voor veel te hoge prijzen en zitten er ook valse kaarten tussen. Pas op dat je niet gebeten wordt! Om gewonden te voorkomen, werken we samen met TicketSwap.

Bij TicketSwap wordt het verkochte ticket vervangen door een geheel nieuw ticket, waardoor je zeker bent van een geldig toegangsbewijs. De verkoopprijs mag maximaal 120% zijn, zodat commerciële handelaren buitenspel worden gezet.

Spoorwerkzaamheden Utrecht op zaterdag

Op de zaterdag van Into the Woods zijn er spoorwerkzaamheden tussen Utrecht en Amersfoort. Een goed alternatief zijn de busreizen van Busjedelen (bij voldoende animo) vanuit elf verschillende steden.

Fix hier je busreis.

Reis je toch met de trein langs Utrecht? Reis dan via Hilversum, of pak de stopbus. Bekijk van tevoren je reisadvies op www.ns.nl.

Zijn er ook busreizen?

Er zijn busreizen vanuit 11 verschillende steden. De bussen vertrekken vanaf de stations van Amsterdam, Arnhem, Breda, Delft, Den Haag, Groningen, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg en Utrecht. Wil je een busreis vanuit een andere plaats, dan kun je deze zelf toevoegen op de website van Busjedelen. De busreizen gaan door wanneer er voldoende animo is. Op de site van Busjedelen kan je je inschrijvenvoor een bus en zien hoeveel inschrijvingen er nog nodig zijn.

Pendelbussen

Reis je met het openbaar vervoer? Vanaf Amersfoort Centraal staan er pendelbussen voor je klaar! Een retourtje kost € 6 en kan je contant of per pin betalen ter plekke. De opstaphalte is aan de achterzijde van het station, aan het Piet Mondriaanplein.

Carpoolen

Mocht openbaar vervoer niet lukken, probeer dan zoveel mogelijk de auto te delen met elkaar. Gebruik vooral onze Feestboek om te vragen of je kan meerijden of om te laten weten dat je plek in je auto over hebt.

Auto

Beter kom je niet met de auto. Wil je dit wel, dan is het adres voor de ‘ik-kan-niet-meer-zonder-navigatiegeneratie’: Middelhoefseweg 10, 3819 AA Amersfoort. Voor degenen zonder navigatie: wanneer je in de buurt bent van Amersfoort, volg je de borden ‘Dierenpark-Amersfoort’. Doe daar je autoraam wagenwijd open en volg het geluid, dan kom je vanzelf uit bij het bos van Into the Woods.

Parkeren

Als je met de auto komt, navigeer dan naar: Middelhoefseweg 10, 3819 AA Amersfoort.

Parkingtickets kosten € 15,- en zijn online te koop of ter plekke te pinnen.

Podia

Op Into the Woods zijn zes podia: het Beukenbos, de Takkenstage, de Stekplek, Into the Groove, de Bosspot en de Champagneria. Elke stage heeft zijn eigen sound, unieke sfeer en een intiem karakter.

Zakasbakken

Peuken zijn heel moeilijk op te ruimen en erg vervuilend voor het terrein, dus als je deze in de asbakken gooit, gaan we heel lekker. Bij de entree krijg je een zakasbak, zodat je altijd je peukies kwijt kan.

Fiche = beker = fiche

Om het bos schoon te houden schenken we alle dranken in hard plastic bekers. Zodra je het bos binnenloopt krijg je van ons een bekerfiche. In ruil voor je fiche krijg je bij de bar de eerste beker gratis. Bij elk volgend drankje lever je de beker of het flesje in voor een schoon exemplaar. Als je niet de hele dag met een beker wilt rondlopen kan, je de beker inleveren voor een fiche. Hierdoor worden tienduizenden plastic bekers bespaard en blijft het bos mooi schoon!

Openingstijden

Into the Woods duurt beide dagen van 12.00 tot 00.00 uur.

Kluisjes

Kluisjes zijn voldoende aanwezig op het festivalterrein. Je kan zowel contant als met pin een kluisje scoren. Deel de kluisjes vooral met vrienden of feestcollega’s, zodat kosten worden bespaard en je zonder bagage kan dansen op Into the Woods.

Muntjes

Pinnen kan op het festivalterrein. Voor de zekerheid adviseren wij om cash mee te nemen naar Into the Woods.

Verdwaalde voorwerpen

Als je iets gevonden hebt, wil je dit dan inleveren bij de kassa’s naast de ingang? Daar is het inleverpunt voor gevonden voorwerpen. Wij zorgen ervoor dat alles weer terugkomt bij de rechtmatige eigenaar. Ben je iets verloren? Mail ons dan op: [email protected]

Slapen

We begrijpen dat velen van jullie graag willen overnachten tussen de vogeltjes in het mooie Into The Woods bos. In verband met de capaciteit is het helaas niet mogelijk te overnachten op het terrein.

Oordoppen

Je hebt maar één gehoor en daar moet je zuinig op zijn. Met Alpine gehoorbescherming heb je voldoende bescherming voor je gehoor en zorg je ervoor dat je na het festival nog steeds de vogeltjes hoort fluiten. Alpine gehoorbescherming is te koop bij alle barren, kassa’s en bij de infostand.

Minimumleeftijd

Om Into the Woods te bezoeken moet je 9 jaar ouder dan wij zijn; 18 jaar of ouder dus! Neem alsjeblieft geen risico en neem je legitimatie mee, want bij twijfel kan de toegang tot het festival geweigerd worden.

Wat mag niet meegenomen worden

Zoals op elk festival kunnen we de volgende spullen niet toelaten op het festivalterrein: harddrugs, voorgedraaide joints, etenswaren, (alcoholische) dranken, glaswerk, (plastic) flessen, blikjes, paraplu’s, selfiesticks, vloeibare parfum en, zonnebrandspray (zonnebrandcrème mag wel) en alle andere producten die logisch zijn in te vullen.

In en uit

Het is niet mogelijk om het terrein te verlaten en daarna weer naar binnen te gaan.

Afval

Wij zijn waanzinnig blij met het terrein van Into the Woods en willen daar volgend jaar graag weer terugkomen. Behandel het terrein met liefde en gooi je afval in de daarvoor bestemde afvalbakken, zodat de boompjes en beestjes na het festival in een schoon bos op adem kunnen komen van al het feestgedruis.

Pers

We gaan samen geschiedenis schrijven. Mocht je als pers aanwezig willen zijn, stuur dan een mail naar: [email protected]

Drugs

Wij doen ons best om het voor jou zo leuk mogelijk te maken. Het gebruik van harddrugs is niet nodig om er een mooi feestje van te maken. Het in bezit hebben ervan leidt tot directe verwijdering van het terrein. Een tak roken is geen probleem, mits deze niet is voorgedraaid.

Wat als je slecht ter been bent

Helaas is het niet mogelijk om het bos van Into the Woods 100% begaanbaar te maken voor mensen die slecht ter been zijn. Wil je toch komen? Top! Neem ter check contact met ons op via: [email protected]

Kinderen en dieren

Wij houden veel van kinderen en dieren, alleen vinden wij het onverantwoord om hen toe te laten op het terrein. Laat je kids of huisdier vooral thuis, daar hebben ze het veel meer hun zin dan in het Into the Woods bos.

Medicijnen

Neem een doktersverklaring mee als je tijdens het festival medicijnen moet gebruiken.

Hebben jullie nog party tips?

Party als een pro! We geven we je gratis een aantal essentiële party tips.